Firmaprofil

Et lille firma med stor faglig stolthed

Vi er et firma fra Aulum som består af Martin og Sebastian. Vi er far og søn, og har 23 års erfaring med i bagagen. Vi har vores daglige gang I det midtjyske og pudser hovedsageligt omkring Holstebro, Herning og alt ind imellem.

Vi tilbyder vinduespudsning på to måder. Vi pudser vinduer på den traditionelle manuelle måde og med rentvandsanlæg. Vi har derfor udstyret til at klare enhver opgave der skulle komme vores vej, ligegyldigt om det skulle være mængden af vinduer eller størrelsen af partierne.

Vi har igennem årene fundet ud af at der er ting som skal være i orden. Disse ting er også hvad vi sælger vores faglighed på:

  • Kvalitet
  • Punktlighed
  • Kommunikation

Disse tre punkter kan vi stolt stå inde for, da det er vejen frem til et godt forhold mellem os og dig!

Kvalitet

Det ligger os meget på sinde at have tilfredse kunder. Kvaliteten skal være i top, som var det vores egne vinduer vi pudser derhjemme. Derfor kan vi garantere at vi leverer det bedste resultat muligt, og betragter ikke vores arbejde som færdigt før du er tilfreds.

Punktlighed

Vi lægger en stolthed i at overholde vores aftaler med vores kunder, derfor vil vi komme til den aftalte tid – hver gang.

Kommunikation

Vi mener at det er meget vigtigt for vores kunder at vi altid er tilgængelige når kunden har brug for det, og altid at kunne have en venlig samtale med os.

Vi vil tage hånd om ønsker og håndtere det professionelt hurtigst muligt. Vi bestræber os på at give dig den bedste service f.eks. ved at kontakte dig dagen før, hvis dette skulle være et ønske.

Baunsgaard Vinduespolering

Et solidt valg!

Vinduespolering i Holstebro, Herning og omegn. Kvalitet, punktlighed og kommunikation i fokus!

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send besked Ring til os